BAS - Hulshorst vooraf

BAS - Hulshorst vooraf 15 oktober 2005.  BAS kent een uiterst wisselvallig seizoen, en de conclusie lijkt nu toch gerechtvaardigd dat BAS dit seizoen niet om de titel mee zal spelen.

Na de klinkende thuisoverwinning op de Glind (7-0) leek het lek boven, maar vorige week werd er verloren tegen EZC ’84 (1-0) en het spel was ondermaats. Het gat met koploper Unicum is daarmee opgelopen tot 8 punten. Teleurstellend, iedereen in Biddinghuizen hoopte op meer, maar het is (voorlopig?) niet anders. Wellicht kan BAS later dit seizoen wel meedoen om een periodetitel.

Idem
Zaterdag komt Hulshorst op bezoek, en ook Hulshorst presteert dit seizoen ondermaats. Na het halen van de nacompetitie vorig seizoen (waarin het werd uitgeschakeld door Gazelle Nieuwland) hoopte ook Hulshorst dit seizoen op een positie in de top, maar Hulshorst staat op een 9e plaats met slechts 4 punten. Vorig seizoen versloeg BAS Hulshorst met 1-0. Vorige week werd de wedstrijd van Hulshorst tegen Wapenveld bij een 3-2 stand (in het voordeel van Wapenveld) gestaakt.

Blessures
BAS-trainer Rob Kramer moet het doen zonder de geblesseerden Gerjan Westerhof en Kristian Weijers. Verder speelt Frank van Dekken op eigen verzoek weer in BAS 2. Daar staat de komst tegenover van Axelson Craane en de terugkeer van Lowie de Koeijer.

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat