Gelijkspel tegen Reaal in tamme wedstrijd

Gelijkspel tegen Reaal in tamme wedstrijd 30 januari 2019.  In een oefenwedstrijd tegen Reaal uit Dronten heeft het eerste elftal van BAS voetbal dinsdagavond na een ruststand van 1-1 met 2-2 gelijkgespeeld. "Het is duidelijk een oefenwedstrijd om in het ritme te komen. BAS ter voorbereiding voor de prachtige derby zaterdag tegen Swift'64 waar iedere speler graag fit in de basis staat".

"De vonken vliegen er dan ook niet vanaf", is te lezen in een verslag op de website van BAS Voetbal.

Al vrij snel is het 1-0 voor BAS wanneer Mike Geres op links de bal voorgeeft op Patrick Woud en hij de laatste verdediger passeert. Zijn schot is niet te bereiken voor de keeper. Reaal doet niet onder voor BAS in de eerste helft en maakt terecht de 1-1 als ook zij op links de goede voorzet in huis hebben en de afronding vlak voor het doel prima is. Beide teams krijgen nog twee goede kansen in de eerste helft. Walid El Achak had de grootste kans, hij raakte de onderkant van de lat.

Wissels
Gedurende de tweede helft past BAS maar liefst zes wissels toe. En naar mate de tweede helft verloopt pakt BAS het spel op. Met nog twintig minuten spelen komt BAS met een lange combinatie voor het doel op 2-1 omdat Tom Drent bekwaam afrondt. BAS speelt in de laatste fase nog een aantal kansen bij elkaar maar vindt het net niet meer. Reaal rondt juist één van de weinige kansen goed af met een goede steekpass op een inkomende aanvaller die doelman Sander Westdijk in de 83e minuut verslaat met het schot.

De oefenwedstrijd eindigde daarmee in 2-2. "De spelers hebben weer een wedstrijd in de benen en kunnen op naar de derby thuis tegen Swift'64 zaterdag aanstaande om 18 uur", besluit BAS.

Bron: BAS Voetbal.nl / Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl