Rick Aernaudts in de race voor Doelpunt van de Maand

Rick Aernaudts in de race voor Doelpunt van de Maand 28 november 2018.  Krant De Stentor houdt iedere maand een verkiezing van 'Doelpunt van de Maand'. Hierbij worden de mooiste voetbaltreffers uit de regio van de krant voorgelegd, waarna het publiek mag stemmen op de mooiste. Deze maand zit hier de openingstreffer van de derby Swift-BAS tussen. Doelpuntenmaker: Rick Aernaudts.

Tijdens de wedstrijd op 17 november keek BAS vooraf aan tegen een lagere plaats op de ranglijst dan Swift. Omdat de wedstrijd tussen de beide gemeentegenoten de laatste jaren steeds meer uitgroeit tot 'echte' derby, compleet met ludieke acties vooraf en een feestavond achteraf, ligt de druk om te winnen hoog. BAS won deze editie van de derby uiteindelijk in blessuretijd met 1-2, door een treffer van Mike Geres.

In de eerste helft opende de ploeg uit Biddinghuizen de score, met een schot van Rick Aernaudts, die3 vanaf een meter of twintig met een volley de keeper verschalkte. Om 'Doelpunt van de Maand' november te worden, moet Aernaudts het opnemen tegen schoten van spelers van SDCPutten, VVOG (Harderwijk) en Rohda Raalte. De fragmenten bekijken en stemmen kan via deze pagina van De Stentor. Stemmen kan nog tot vrijdagmiddag 12.00 uur.