Supporters BAS per bus naar Swifterbant

Supporters BAS per bus naar Swifterbant 25 oktober 2017.  Supporters van het eerste voetbalelftal van BAS kunnen aanstaande zaterdag gezamenlijk met de bus naar Swifterbant voor de derby tussen Swift '64 en BAS. Dat meldt de evenementencommissie van de voetbalclub.

"Bij voldoende animo vertrekt de bus rond 14.00 uur vanaf De Schelp en rond de klok van 18.30 uur gaat de bus terug naar Biddinghuizen", aldus BAS Voetbal. Omdat de wedstrijd rond etenstijd valt, hebben sponsors van BAS een bijdrage beschikbaar gesteld voor een bakje patat voor wie met de bus meegaat.

Kosten
Opgeven voor de busreis kan bij Debbie van Montfoort via debbievanmontfoort@gmail.com en kost vijf euro. Geef je naam en het aantal personen door, betalen doe je bij het instappen. Naast een bijdrage voor de busrit, moet natuurlijk ook nog entree worden voldaan bij het sportpark van Swift. Voor kinderen en jeugd tot en met 17 jaar is de entree tot het sportcomplex van Swift gratis.

Na vijf wedstrijden staat BAS op een zevende plaats, één punt achter nummer vijf Swift '64. De wedstrijd vangt om 15.00 uur aan.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat