BAS komt te kort tegen VRC

BAS komt te kort tegen VRC 25 mei 2016.  De voetballers van BAS zijn er niet in geslaagd de tweede ronde van de nacompetitie te behalen. Dinsdagavond werd in de thuiswedstrijd tegen VRC uit Veenendaal verloren met 0-2.

De eerste wedstrijd in Veenendaal was geƫindigd in 0-0 en lange tijd gebeurde er ook op Sportpark De Schelp niet veel. Bij rust stond het nog altijd 0-0, waardoor beide pleogen zicht hielden op de volgende ronde. In de eerste helft had Nabil Essaddouqi namens BAS een grote kans, maar zijn inzet werd gekeerd. Aan de andere kant stopt BAS doelman Westdijk ook een grote mogelijkheid van VRC.

Kanteling
De wedstrijd kantelde na een uur spelen. Het spel werd feller en ook langs de lijn laaide de strijd op. In de 59e minuut kwam VRC op voorsprong. Een kwartier later moest BAS verder met tien man na een rode kaart. Hoewel de Biddinghuizers tot het eind probeerden de gelijkmaker te forceren, lukte dit niet. Kort voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist toen de 0-2 viel.

Blijdschap na de 0-2

BAS kan terugkijken op een seizoen met wisselende resultaten. Lange tijd bungelde de club onderin de ranglijst en pas aan het eind krabbelde de ploeg op en behaalde het bovendien de derde periode. Volgend seizoen zal BAS opnieuw uitkomen in de derde klasse.