Versterkingen voor BAS Voetbal

Versterkingen voor BAS Voetbal 15 april 2009.  Volgend jaar komen drie nieuwe spelers bij voetbalvereniging BAS voetballen. Bas de Raat keert na 9 jaar terug bij zijn oude club. Hij komt samen met Gerben Schalen van asvDronten. Spits Jay Hoft is afkomstig van SVL in Lelystad. De drie kiezen voor BAS vanwege de nieuwe trainer Marcel Boelens en vanwege de ambitie van de club in Biddinghuizen.

Bas de Raat (27) vertrok 9 jaar geleden naar Dronten en keert nu terug bij de club waar hij opgroeide als talentvolle jeugdvoetballer. De afgelopen seizoenen speelde Bas afwisselend in het eerste en tweede elftal van asvDronten. Hij is inzetbaar op alle posities op het middenveld en komt met name vanaf de rechterflank uitstekend uit de voeten.

Ook uit Dronten komt Gerben Schalen (27). Hij is een sterke centrale verdediger en speelde jaren op het hoogste niveau bij asvDronten. Vorig jaar nog onderging hij een knieoperatie. Dit seizoen is Gerben op de weg terug en speelt in Dronten voornamelijk in het tweede elftal.

De laatste nieuwe speler is Jay Hoft (24) uit Lelystad. Jay is een veelscorende spits die de afgelopen seizoenen regelmatig het eerste elftal van SVL versterkte. In Lelystad begon hij met voetballen bij Unicum, de laatste negen seizoenen speelt hij in het shirt van SVL.

Ambitie en ambiance
De aanwinsten voor BAS Voetbal stonden hoog op het verlanglijstje van de nieuwe trainer voor volgend seizoen, Marcel Boelens. Anderzijds heeft de aanstelling van Boelens ook voor de spelers een belangrijke rol gespeeld om te kiezen voor de club uit Biddinghuizen. Bas de Raat en Gerben Schalen hebben hem als trainer meegemaakt bij asvDronten. Jay Hoft kent Boelens via de assistent-trainer bij SVL.

Verder spreekt de nieuwe spelers de ambitie van BAS aan en de aanstekelijke ambiance van sportpark De Schelp. BAS Voetbal wil zo snel mogelijk promoveren naar de 3e klasse en daarin minimaal een stabiele factor worden. Afgelopen maandag bezochten Bas de Raat, Gerben Schalen en Jay Hoft de wedstrijd van BAS tegen Wapenveld. Zij zagen BAS met maar liefst 6-0 winnen en gingen aansluitend op de foto met hun fonkelnieuwe BAS-sjaal.


Gerben Schalen, Jay Hoft en Bas de Raat

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat