Wedstrijd gestaakt door doodschop

Wedstrijd gestaakt door doodschop 10 oktober 2004.  Het liep als een trein. Totdat Ferry van Dekken met een ongemeen harde charge de wedstrijd werd uitgewerkt. Resultaat: Een gecompliceerde beenbreuk en een, bij 2-0 voorsprong, gestaakte wedstrijd.

BAS was duidelijk de betere ploeg. Geen moment leek het erop dat Elspeet de koploper was. Via vlot combinatiewerk werd Elspeet vastgezet op eigen helft.

Ongemeen harde charge
Via Erwin Muller en een verzilverde strafschop van Ferry Kamps kwam BAS op een verdiende 2-0 voorsprong. Elspeet probeerde met hard voetbal de bakens te verzetten. In de 40 ste minuut was dit wederom het geval. Dit keer echter veel te laat. Slachtoffer was Ferry van Dekken die uiteindelijk met een gecompliceerde breuk afgevoerd werd naar het ziekenhuis.

Onbekende afloop
De gemoederen liepen hoog op en uiteindelijk besloot de scheidsrechter de wedstrijd te staken. Of de wedstrijd uitgespeeld moet worden of overgespeeld moet worden, was bij het schrijven van dit bericht bij de redactie niet bekend.