BAS 1 verliest cruciaal duel

BAS 1 verliest cruciaal duel 7 maart 2004.  Het worden zware wedstrijden de rest van het seizoen voor het eerste voetbalelftal van BAS, na de forse nederlaag vanmiddag tegen Prins Bernhard (3-5).

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Prins Bernhard onder BAS met 12 punten uit 13 duels, terwijl BAS er 13 uit 13 had. Het spel van BAS was ronduit zwak te noemen; met name verdedigend was het soms een 'gatenkaas'.

Vlotte score
Na een rustig begin was het in korte tijd 1-2 voor de bezoekers. Vlak voor rust werd het zelfs nog 1-3, maar daarna deed BAS weer iets terug en kwam op 2-3. Het had allemaal goed kunnen aflopen toen Stefan Tolhoek 10 minuten na de rust de 3-3 maakte, maar kort daarna werd het alweer 3-4.

Rood
Toen Ferry van Dekken rond de 60e minuut rood kreeg, leek de wedstrijd gespeeld. Toch was Prins Bernhard met een man meer ineens een stuk minder gevaarlijk. BAS wist niet te scoren en zag de eindstand vlak voor tijd bepaald worden op 3-5. De andere twee treffers voor BAS werden gescoord door Erwin Muller en Marco Lek.

Kopzorgen
Met de nederlaag gaat dus ook het Uddelse Prins Bernhard BAS op de ranglijst voorbij. BAS zal tot het eind van het seizoen nog genoeg moeite krijgen om klassebehoud te realiseren.