BAS verliest in Heerde

BAS verliest in Heerde 11 november 2003.  Na 3 overwinningen op rij reisde BAS vol zelfvertrouwen af naar Heerde voor de confrontatie met de (gedeelde) koploper SEH. Twee onnodige doelpunten vlak voor rust deden BAS uiteindelijk de das om: het duel eindigde in 3-2 voor SEH.

BAS begon – net als de vorige wedstrijden – afwachtend, het initiatief latend aan SEH. Dat profiteerde daar overigens nauwelijks van: het creëerde weliswaar wel wat corners, maar verder werd de ploeg niet gevaarlijk. Binnen 10 minuten had BAS zelfs op voorsprong kunnen komen: na een afgeslagen Heerder’ corner counterde BAS vlijmscherp over de rechterflank en kwam spits Gerjan Westerhof op de penaltystip vrij voor de doelman, maar zijn schot werd toch nog gekeerd door de SEH-keeper.

Voorsprong
BAS kwam wel op voorsprong. Uit een pass van Hans Custers scoorde Gerjan Westerhof zijn 8e van het seizoen. Nog voor rust werd de voorsprong echter alweer omgebogen tot 2-1 voor de thuisploeg.

In de tweede helft kwam BAS via Frank van Dekken weer op gelijke hoogte, maar na een verdedigingsfout werd het toch nog 3-2 voor SEH.

Volgende week speelt BAS de belangrijke wedstrijd tegen Rood-Wit ’58, dat het degradatieduel van VIOS met 2-1 won en nu tot 2 punten is genaderd.