BAS mist periodetitel

BAS mist periodetitel 14 mei 2003.  Het eerste elftal van BAS-Voetbal is er dinsdagavond niet in geslaagd de laatste periode van de derde klasse B binnen te halen.

In de thuiswedstrijd tegen Hoevenlaken was BAS wel de sterkste. De wedstrijd werd gewonnen met 3-2.

Uitblinker van BAS was spits Gerjan Westerhof die speciaal voor deze wedstrijd uit Duitsland terug was komen rijden. Westerhof was verantwoordelijk voor alle doelpunten van BAS.

Na een 0-1 achterstand in de 10e minuut zorgde Westerhof na 40 minuten voetbal voor de 1-1. Direct na de start van de tweede helft zorgde Westerhof voor de 2-1.

Gemiste strafschop
Bij een 2-2 stand kreeg BAS een penalty omdat Westerhof werd neergehaald in de 16 meter. Steven Tolhoek raakte met deze penalty de lat. BAS leek even gebroken maar Westerhof zorgde uiteindelijk voor de 3-2 winst.

Doordat Rood-Wit uit Putten met 3-2 van 't Harde won ging de periodetitel echter niet naar Biddinghuizen.

BAS eindigt de competitie als nummer 8 en mag zich op gaan maken voor de derby met Swifterbant in het volgende seizoen.