BAS dwingt klassebehoud af

BAS dwingt klassebehoud af 4 mei 2003.  Was er vorige week al winst op DSV, deze week speelde BAS zich definitief veilig. Door de 1-3 winst op 't Harde is BAS onbereikbaar voor DSV en speelt het ook volgend jaar weer in de 3e klasse.

Dat 't Harde een maatje groter is dan DSV bleek direct aan het begin van de wedstrijd. Met vlotte combinatie werd BAS vooral het eerste half uur terug gedwongen. Ondanks het veldoverwicht van 't Harde, waren de kansen voor BAS. Gerjan Westerhof, Jelle Sybesma en nog een keer Gerjan Westerhof vonden echter elke keer de sterk keepende doelman van 't Harde op hun weg.

Meer grip
Na het eerste half uur kreeg BAS meer grip op de wedstrijd en werd daarvoor vlak voor rust voor beloond. Via een werkelijk prachtige aanval tussen Marco Lek en Berrie Kollen werd door de laaste de bal voorgebracht waarna Gerjan Westerhof de 1-0 binnen kopte. Twee minuten later had de score al weer verdubbeld kunnen zijn deze keer kopte Westerhof uit een voorzet van Kollen net naast.