Krap verlies voor BAS

17 november 2002.  Met een goede eerste helft achter de rug wist BAS de 2e helft niet te imponeren. 't Harde bleef overeind en nam de 3 punten mee naar huis door een krappe 0-1 overwinning.

De eerste helft creeerde BAS vrij eenvoudig de man extra op het middenveld, waardoor het veelvuldig met goed combinatievoetbal het 't Harde moeilijk maakte. Onachtzaamheid in de verdediging leidde echter de 0-1 in. De spits van 't Harde faalde in een eerdere situatie nog, maar schoof nu de 0-1 beheerst binnen.

In de 2e helft probeerde BAS van alles. Een kopbal van Tino Bies verdween naast het doel en in de laatste minuten van de wedstrijd was Marco Lek dicht bij de gelijkmaker. Zijn schot werd echter gestopt door de doelman.

Volgende week is BAS vrij. Die week daarna speelt de ploeg de lastige uitwedstrijd in en tegen Hoevelaken.