Overwinning voor BAS in spannende wedstrijd tegen WZC

Overwinning voor BAS in spannende wedstrijd tegen WZC 20 november 2023.  BAS heeft een thuisoverwinning behaald in de voetbalwedstrijd tegen WZC, met een eindstand van 3-2. Ondanks de regenachtige weersomstandigheden in Biddinghuizen, startte BAS sterk. Gerwin Schaap zette BAS op voorsprong met een vroeg doelpunt, gevolgd door een tweede treffer van Martin Wubs, wat de stand op 2-0 bracht.

WZC deed een poging terug te komen in de wedstrijd, met Mart van Beek die de score naar 2-1 bracht. Echter, Martin Wubs vergrootte al snel de voorsprong van BAS weer door het derde doelpunt te scoren. Dit resulteerde in een comfortabele 3-1 voorsprong bij de rust.

In de tweede helft maakte WZC het spel spannender door een doelpunt van Mart van Beek, wat de stand op 3-2 bracht. Ondanks enkele kansen over en weer, bleef het bij deze score. BAS hield stand.

Door de overwinning staat BAS zesde op de ranglijst met twaalf punten uit acht wedstrijden. Volgende week spelen de voetballers van BAS een uitwedstrijd tegen nummer vier DSV'61 uit Doornspijk.