Voetballers BAS helpen ZAC in het zadel

Voetballers BAS helpen ZAC in het zadel 21 januari 2019.  De topper BAS-ZAC, de nummer drie tegen de nummer één, werd met 1-3 gewonnen door ZAC. Ongelukkig genoeg worden zij daar goed bij geholpen waardoor BAS achter de feiten aanliep.

BAS begon de wedstrijd goed en het eerste kwartier kwamen de Zwollenaren onder druk wat resulteerde in een goede kans voor aanvoerder Tolhoek toen hij links het strafschopgebied in ging maar de stiftbal te makkelijk was. ZAC kwam wel wat onder de druk uit maar de eerste helft bleef voor BAS. In de 38e minuut slaat het onheil toe als keeper Bregman een onschuldige voorzet klem heeft maar botst met verdediger Martijn Boer, de bal moet loslaten en de bal binnengetikt kan worden. Vlak voor de rust schiet Woud nog nipt voorlangs.