BAS bekert tegen IJsselstreek

BAS bekert tegen IJsselstreek 25 november 2011.  Zaterdag 26 november staat er voor het eerste elftal van BAS voetbal een thuiswedstrijd in het kader van de districtsbeker op het programma.

Tegenstander is zondag vierdeklasser IJsselstreek uit Deventer. BAS bereikte de derde ronde van de beker door in de vorige ronde ‘buurman’ asv Dronten uit te schakelen.

In een echte bekerwedstrijd met veel spanning en sfeer won BAS door een doelpunt van youngster Tom Drent met 0-1. Een gestolen overwinning, maar zeker niet minder lekker.

IJsselstreek behaalde de derde ronde van de beker door een moeizame overwinning op zondag vijfdeklasser Marienheem. De ploeg van trainer Herman Harleman won met 3-2. In de competitie staan de Deventernaren op een vijfde plek. In alle wedstrijden die ze speelden kwam er een winnaar uit. Zes keer werd er gewonnen, vijf keer verloren. De generale won IJsselstreek afgelopen zaterdag met 4-2 van hekkensluiter Turkse Kracht.

Trainer Wout Sleurink kan deze middag beschikken over een zo goed als volledige selectie. Mark Schaap keert na een schorsing weer terug in de selectie, maar Nabil Essadouqi is nog wel geschorst. Tevens zijn Machiel Werkman en Bas de Raat ook nog niet wedstrijdfit.

BAS lijkt op voorhand licht favoriet, maar het blijft bekervoetbal en daarin kan van alles gebeuren.

Bron: BHZNet.nl