BAS Voetbal pakt periode

BAS Voetbal pakt periode 15 oktober 2006.  Het was misschien niet allemaal even goed, maar daar maalde na afloop niemand om. Door de 1-0 winst op 's Heerenbroek pakte BAS namelijk voor het eerst in jaren weer een prijs, een periodetitel.

BAS startte onrustig en had met name moeite om het goede spel van vorige weken een vervolg te geven. Logisch uiteraard, gezien de spanning die er op de wedstrijd zat.

Na een aantal kleine kansen was het uiteindelijk Danny Maassen die voor de voorspong zorgde. Een voorzet van van Velde werd vlak voor rust door hem tot doelpunt gepromoveerd.

Billenknijpen
De 2e helft was het bij vlagen zelfs billenknijpen voor de supporters van BAS. 's Heerenbroek kreeg meer en meer het idee dat er wat te halen viel tegen de koploper. Doelman Schaap bleef echter rustig groot was de blijdschap dan ook toen de scheidsrechter eindelijk voor het eindsignaal blies. Voor BAS-Voetbal betekent deze prijs de eerste prijs sinds jaren en is het in ieder geval verzekerd van deelname aan de nacompetitie