BAS - Unicum vooraf

BAS - Unicum vooraf 17 september 2004.  BAS is met twee ruime overwinningen natuurlijk uitstekend aan de competitie begonnen: met de koppositie als resultaat.

Maar vooral tegen Vierhouten had de uitslag ook anders kunnen zijn: het was aan het uitstekende keeperswerk van doelman Jacco Schaap te danken dat de marge bij rust niet hoger was opgelopen dan 2-1. De inhaalrace na rust was echter indrukwekkend: conditioneel maakte BAS een sterke indruk en er is dus uiteindelijk verdiend gewonnen vorige week.

Unicum
Tegenstander zaterdag is Unicum uit onze provinciehoofdstad (een heuse polderderby dus), dat voor de competitie door veel "kenners" werd gezien als titelkandidaat, maar dat vooralsnog niet waarmaakt. Unicum speelde gelijk tegen Vierhouten, en verloor vorige week kansloos met 5-3 van DSV. Als Unicum niet nu al op een (te) grote marge wil worden gezet met de top 5, dan moet het morgen winnen van BAS.