BAS wint van Zeewolde

BAS wint van Zeewolde 27 maart 2004.  Vanmiddag werd op Sportpark De Schelp de belangrijke competitiewedstrijd tussen BAS en het Flevolandse Zeewolde gespeeld.

De wedstrijd was voor beide teams belangrijk, omdat BAS iedere punt kan gebruiken in de strijd tegen degradatie en omdat Zeewolde nog goed meedoet voor de periode- en eindstand.

Kansen
In de eerste helft en aan het begin van de tweede waren de grootste kansen voor Zeewolde. Jaco Schaap moest handelend optreden om een achterstand te voorkomen. Tot ver in de tweede helft bleef het 0-0 en, ook door het zwakke spel van Zeewolde, hierdoor bleef BAS hopen op een doelpunt.

1-0
De goal kwam er. Menno Slump werd weggestuurd aan de rechterkant en zijn voorzet werd bij de eerste paal verlengd door Gerjan Westerhof, die volgend op zijn treffer uitbundig juichte.

Ondanks dat de wedstrijd maarliefst 97 minuten duurde, kwam BAS niet meer in de problemen, zodat de drie punten in Biddinghuizen bleven.