BAS verliest van Oene

BAS verliest van Oene 14 februari 2004.  Vanmiddag werd op sportpark De Schelp aan De Sportlaan de voetbalwedstrijd BAS - Oene gespeeld.

Met name in de eerste helft liet BAS het liggen. Na een 2-0 achterstand kwam BAS terug via Hans Custers, maar vlak daarna was het (nog voor de rust) alweer 1-3.

Aansluiting
In de tweede helft speelde BAS een stuk beter, al was Oene ook toen een paar keer gevaarlijk. Doelman Schaap hield BAS op de been, waardoor langzaam meer naar voren gespeeld kon worden. Al snel betaalde dit zich uit. Hans Custers kreeg een duw binnen de 16 meter, met een strafschop tot gevolg. Stefan Tolhoek faalde niet vanaf 11 meter.

Te laat
Helaas voor BAS bleef het bij deze stand, al bleef de thuisploeg wel aandringen. Toen ook de laatste vrije trap in de 93e minuut er niet inging, was de 2-3 nederlaag een feit.