BAS - Rood Wit vooraf

BAS - Rood Wit vooraf 14 november 2003.  Vorige week kwam in Heerde een einde aan een mooie reeks overwinningen, die BAS ruim boven de streep hebben gebracht.

De nederlaag tegen koploper SEH (3-2) was trouwens onnodig, 2 goals in de blessuretijd van de eerste helft deden BAS uiteindelijk de das om.

Bang
Trainer Egbert Kragt was er vooraf al bang voor: “de ploeg was aan het zweven en staat nu weer met beide benen op de grond”. Zaterdag kan BAS zich dan revancheren tegen Rood-Wit ’58 uit Putten, een ploeg die dit jaar wat moeizaam draait, doordat ze afscheid genomen hebben van enkele oudere spelers.

Vorige week won Rood-Wit ’58 het degradatieduel van VIOS, waardoor ze BAS tot op 2 punten zijn genaderd. Het belang van de wedstrijd is daarmee duidelijk: bij winst wordt weer afstand genomen van de gevreesde streep.

Derby tegen Swifterbant
De komende weken volgen overigens ook nog uitwedstrijden tegen de andere 2 staartploegen: over 2 weken de derby tegen Swift ’64 en een week later tegen VIOS Vaassen. In vergelijking met vorige week kan trainer Egbert Kragt weer beschikken over Jelle Sybesma en de van een schorsing teruggekeerde Ferry van Dekken. Ook Marco Lek is terug van vakantie, maar hij zal zaterdag eerst in BAS 2 een helft spelen, voordat hij zich bij BAS 1 aansluit.

De wedstrijd begint overigens al om 13.30 in verband met de wedstrijd Nederland - Schotland.

Bron: BASVoetbal.nl

Bron: BHZNet.nl