Pech voor BAS 1

Pech voor BAS 1 20 september 2003.  Twee ongelukkige doelpunten in de eerste helft en een ongelukkige strafschop in de 2e helft zorgde uiteindelijk voor een 3-1 nederlaag.

BAS startte niet onverdienstelijk, maar had vooral moeite met de as van vv Oene. Echte kansen werden er aan beide kanten niet gecreeerd. Oene kwam echter wel op voorsprong. Een wanhoopsschot zorgde voor de 1-0. De 2-0 kon BAS zichzelf wel aanrekenen. Niet goed wegwerken bij een corner, zorgde voor een boogbal en de 2-0.

Alles of niets
In de 2e helft was het voor BAS alles of niets. Het werd niets. Een ongelukkige strafschop zorgde zelfs voor 3-0. In de 43ste minuut zorgde Gerjan Westerhof nog wel voor de 3-1 maar deze kwam te laat. Zo stond BAS aan het einde van de wedstrijd met 0 punten en heeft het nu 1 punt uit 3 wedstrijden, waarmee het in de onderste regionen bivakeert.