Punt voor BAS

Punt voor BAS 8 maart 2003.  BAS heeft zaterdag op eigen veld goede zaken gedaan tegen koploper VVOP uit Voorthuizen. De Biddinghuizer ploeg wist een 1-1 gelijkspel uit het vuur te halen met dank aan de doelman van VVOP.

Bij rust was het nog 0-1 voor de bezoekers, al had BAS over de hele wedstrijd gezien de beste kansen. In de 87e minuut leek de wedstrijd nog uit te lopen op een nederlaag voor de Biddinghuizers, toen de doelman van VVOP vanaf 11 meter de bal over de schouder in eigen doel gooide - tot groot vermaak van de Biddinghuizer supporters.

Coach Kragt was tevreden over de uitslag, gebaseerd op de verwachting vooraf, waar iedere coach 'tekent voor een gelijkspel'. Achteraf was hij toch teleurgesteld, omdat BAS de wedstrijd had kunnen winnen. Het was het tiende punt voor BAS dat op de voorlaatste plaats verkeert.