BAS maakt indruk

13 februari 2003.  Ondanks een 1-0 verlies maakte BAS een goede indruk tegen 1e klasser ESC uit Elburg. Op een werkelijk schitterend kunstgrasveld had BAS minimaal recht op een gelijkspel.

In de eerste helft was het vooral ESC dat een optisch veldoverwicht had, zonder dat dit overigens uitmondde in veel kansen. Ook BAS wist niet echte doelkansen te creëren. Verder dan pogingen van Marco Lek en Ferry van Dekken kwam de ploeg uit Biddinghuizen niet.

Toch ESC
Uiteindelijk was het toch ESC dat op voorsprong kwam. Een moment van onachtzaamheid op het middenveld bij BAS zorgde ervoor dat er een vrije doorgang naar doelman Schaap ontstond, waardoor beide ploegen gingen rusten met een 1-0 voorsprong voor ESC.

Lef
In de 2e helft kwam BAS een stuk beter in de wedstrijd. Met een gezonde dosis lef werden er kansen gecreëerd die tot een gelijkmaker hadden moeten leiden. De grootste kansen waren voor Marco Lek, die zijn lob op de lat zag belanden, en voor Marco Westerhof die een breedtepass net niet op tijd kon bereiken.

Zaterdag aanstaande speelt BAS 1, als het weer geen roet in het eten gooit, om 14.30 uur thuis tegen Teuge.