BAS 1 wint met 3-1

BAS 1 wint met 3-1 23 november 2002.  Het was een rustige middag op sportpark De Schelp, omdat er geen competitiewedstrijden werden gespeeld. Het eerste elftal van BAS was de enige die de wedstrijd in winst wist om te zetten.

De eerste teams die aan bod kwamen, waren BAS 2 en BAS 3. Het derde elftal speelde vriendschappelijk bij het hoger geklasseerde VSCO 3 en verloor na een goede wedstrijd met 1-0 door een strafschop. BAS 2 kwam tot 2-2 tegen Unicum 1, maar moest daarna toezien hoe de ploeg uit Lelystad 2 fouten in de verdediging afstrafte. Toen keeper Martijn Dekker geblesseerd raakte werd de wedstrijd gestaakt bij de stand van 2-4.

Makkelijke middag voor BAS 1
Het eerste elftal van BAS speelde thuis tegen derdeklasser VV Heeg uit Friesland. Bij de rust was de wedstrijd nog in evenwicht, maar de tweede helft werd het kwaliteitsverschil te groot. BAS kon eenvoudig voetballen en won verdiend met 3-1. Voor BAS scoorden Niels van Baal (2x) en Rolf de Jong.