Eerste punten voor BAS

Eerste punten voor BAS 12 oktober 2002.  Het eerste elftal van BAS haalde de eerste drie punten van deze competitie door met 3-1 thuis te winnen van VIOS Vaassen.

De verdediging van VIOS zorgde zelf voor de 1-0. Een terugspeelbal werd langs de keeper het doel in gespeeld. In de tweede helft was BAS de betere ploeg, maar duurde het tot ver in deze helft voordat de 2-0 viel. Jelle Sybesma werd binnen de 16 meter neergehaald, waarna doelman Jaco Schaap genadeloos hard de 2-0 inschoot.

Jaco Schaap een fractie voor de 2-0

Remmen eraf
Voetballend gingen bij BAS de remmen eraf. Uit een zeer fraaie aanval scoorde Brahim Saddouki de beslissende 3-0 uit een voorzet van Marco Lek. Dat het vlak daarna nog 3-1 werd, kon BAS niet meer deren. BAS haalde de eerste drie punten van het seizoen en gaat de komende weken voor meer.