BAS fors onderuit in Ede

BAS fors onderuit in Ede 19 april 2015.  Het eerste team van BAS Voetbal uit Biddinghuizen heeft opnieuw een forse nederlaag geleden. Bij Blauw-Geel '55 uit Ede werd het uiteindelijk 7-1.

BAS kwam in de vierde minuut nog wel op voorsprong, door een treffer van Sven Geling. Bijna vanaf de daaropvolgende aftrap stond het echter alweer gelijk en luttele minuten later was het 2-1. Bij rust liep de score op tot 5-1.

In de tweede helft nam Blauw Geel wat gas terug, maar scoorde desondanks nog wel twee keer. "Een trieste middag, waarin de nodige toeschouwers zich afvroegen waar de ellende van BAS gaat stoppen", schrijft de club op haar website.

Interim-trainer Wout Sleurink kan komende zaterdag op eigen terrein tegen periodekampioen OWIOS niet beschikken over de geschorste Robby Bartels, terwijl Christiaan Grin vanwege een wereldreis de rest van het seizoen niet meer inzetbaar is. De spoeling is daardoor nog dunner geworden. De opdracht des te moeilijker. Aanvang in Biddinghuizen is om 14.30 uur.