BAS leidt forse nederlaag in Hierden

BAS leidt forse nederlaag in Hierden 30 maart 2015.  De voetballers van BAS zijn zaterdagmiddag op bezoek bij Hierden met liefst 8-2 onderuit gegaan. De Biddinghuizenaren stonden binnen een ruime twintig minuten al met 3-0 achter en speelden zodoende een verloren wedstrijd.

Vooraf stond al vast dat het een moeilijke middag zou gaan worden. Nummer twee Hierden won de laatste zeven wedstrijden. Dat BAS zo snel tegen een achterstand zou aankijken, was echter niet voorzien. Binnen vijf minuten was het 1-0; tien minuten later al 3-0.

Aansluiting
Vlak voor rust scoorde Nabil Essaddouqi en Mark Schaap leek na de rust de spanning zelfs terug te brengen door de 3-2 te maken. Hierden herpakte zich echter en liep in het resterende van de wedstrijd uit naar een 8-2 overwinning.

Zaterdag speelt BAS tegen Unicum. Tweede Paasdag wacht Terschuurse Boys. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur.