Voetballers BAS Kampioen

Voetballers BAS Kampioen 4 mei 2013.  Het vlaggenschip van BAS Voetbal heeft een unieke prestatie neergezet. Het team is vanmiddag kampioen geworden en promoveert naar de Tweede Klasse. Een prestatie die nog nooit in de bijna 50-jarige clubgeschiedenis is bereikt.

Concurrent Advendo maakte het niet lang spannend. Al na 10 minuten keken zij tegen een 3-0 achterstand aan bij Terschuurse Boys. Hoewel het vlak voor rust 3-1 werd, liet Terschuurse Boys er geen twijfel over bestaan. Uit een counter zetten de thuisploeg de eindstand van 4-1 op het bord.

Daarmee was BAS al zeker van de titel. Zelf speelde het een lastige uitwedstrijd in Stroe, maar werd bovendien gewonnen met 0-1 door een doelpunt van Corné op 't Hof.