BAS hard onderuit tegen Swift

BAS hard onderuit tegen Swift 6 april 2022.  Na een aantal goede wedstrijden waarin punten werden gescoord in de strijd tegen degradatie, zijn de voetballers van BAS er niet in geslaagd de lijn voort te zetten in de derby tegen Swift '64 uit Swifterbant. Het werd afgelopen zaterdag maarliefst 6-0.

Voor de wedstrijd, die om 18.00 uur werd gespeeld op het kunstgrasveld van Swift, waren supporters vanuit Biddinghuizen ook met de bus naar Swifterbant afgereisd. De afgelopen jaren wordt er rond de derby vaak iets georganiseerd en ook nu was er na afloop van de wedstrijd een feestje in de kantine van Swift.

Knakt
BAS begon goed aan de wedstrijd en kreeg de eerste kansen, maar moest toezien hoe een strafschop voor de thuisploeg werd omgezet in een treffer. Na de rust kreeg BAS opnieuw de eerste kansen, maar kwam het ook nu niet tot scoren. Toen na ene uur de 2-0 viel, knakte BAS. In de resterende speeltijd liep de score op tot 6-0.

BAS staat hierdoor nog voorlaatste, maar zag concurrent Hulshorst winnen en de Biddinghuizers tot op vier punten naderen. Aanstaande zaterdag speelt BAS een thuiswedstrijd tegen koploper Rouveen om 14.30 uur.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat