BAS Voetbal wint van Olympia

BAS Voetbal wint van Olympia 23 maart 2022.  Het eerste elftal van BAS Voetbal heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Olympia '28 uit Hasselt met 3-1 gewonnen. In de strijd tegen degradatie zijn dit voor BAS Voetbal drie zeer belangrijke punten.

In de eerste helft kwam BAS op voorsprong door een doelpunt van Bas van Luenen. Vlak voor het aanbreken van de rust maakte Olympia d.m.v. een strafschop gelijk.

In de tweede helft liet BAS duidelijk zien te willen winnen. Met veel strijd en goed voetbal maakte Gerwin Schaap de 2-1 en Tijmen Stegeman vlak voor tijd de 3-1. BAS kan nu weer voorzichtig iets naar boven kijken en kan zaterdag de volgende stap zetten. Zaterdagmiddag speelt BAS 1 de belangrijke wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie: Hulshorst. Deze thuiswedstrijd begint om 14.30 uur.

Bron: BHZNet.nl