Voorbeschouwing BAS – Zwolsche Boys

Voorbeschouwing BAS – Zwolsche Boys 13 februari 2020.  Het eerste elftal van BAS Voetbal speelt zaterdag om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys. Met Zwolsche Boys 1 treft BAS 1 een tegenstander die de afgelopen twee seizoenen ook uitkwam in de 3e Klasse C.

Voor zover de statistieken reiken, hebben BAS 1 en Zwolse Boys 1 elkaar 12 keer getroffen. De balans is licht in het voordeel van de Biddinghuizenaren. BAS 1 trok vier keer aan het langste eind, vijf ontmoetingen eindigden gelijk en in drie wedstrijden ging Zwolsche Boys met de overwinning aan de haal.

De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 26 oktober 2019. In een gelijk opgaande wedstrijd op sportpark 'Jo van Marle' wisten de Zwollenaren de winst naar zich toe te halen. De eer voor de Biddinghuizenaren werd gered door Nabil Essaddouqi.

Voor BAS 1 is het een wedstrijd van aanhaken of afhaken. Bij winst doen de Biddinghuizenaren goede zaken als het gaat om de bovenste plaatsen van de 3e Klasse C, zij het wel op gepaste afstand van koploper Hatto Heim. Bij verlies belandt BAS 1 in de grijze middenmoot. Voor BAS 1 staat er vandaag dus het nodige op het spel.

Zwolsche Boys vinden we momenteel terug op de derde plaats met slechts drie punten voorsprong op BAS 1. Zwolse Boys is er vandaag alles aangelegen om BAS 1 op afstand te houden. Na de winterstop heeft Zwolsche Boys de draai nog niet helemaal gevonden. Er werd twee keer gelijk gespeeld (tegen Hatto Heim (1-1) en ESC (2-2)) en één keer verloren van Olympia'28 (1-2).

Voor de wedstrijd van zaterdag kan trainer Arjen Bredewolt van BAS 1 niet beschikken over Patrick Woud die in de vorige thuiswedstrijd tegen Hulshorst een blessure opliep. De rest van de selectie is fit en inzetbaar.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Gelder en begint om 14.30 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat